Rólunk / About us

RÓLUNK

SHALOMEDU a Tom Lantos Intézet (TLI) által létrehozott és működtetett honlap. A TLI egy független emberi és kisebbségi jogi szervezet, amelynek tevékenysége elsődlegesen a zsidó, roma és magyar közösségek, illetve más etnikai, nemzetiségi, nyelvi és vallási kisebbségek ügyeire összpontosít. Nemzetközi kutatási és oktatási platformként a TLI célja, hogy hidat képezzen a kutatás és a közpolitika, valamint a normák és a gyakorlat közé.

A honlap az Európai Unió által társfinanszírozott „Az antiszemitizmus megjelenési formái a visegrádi országok régiójában” című projekt keretében valósult meg. A TLI projektpartnere az Institute of Public Affairs (IVO), amely egy független közpolitikai kérdéseket elemző szlovákiai kutatóintézet.

 

ABOUT US 

SHALOMEDU was created by the Tom Lantos Institute (TLI). TLI is an independent human and minority rights organisation, with a particular focus on Jewish and Roma communities, Hungarian minorities, and other ethnic or national, linguistic and religious minorities. It is based in Budapest, Hungary and operates internationally. As a research and education platform, TLI aims to bridge the gaps between research and policy, norms and practice.

The database was developed as part of the project entitled “Addressing Modern Antisemitism in the Visegrad Countries”, which is co-funded by the European Union. The project is implemented jointly with the Institute of Public Affairs (IVO), an independent non-governmental organisation based in Slovakia focusing on public policy research and analyses.

© IntroWeb | 2021 Weboldal készítés, SEO